Ahoj, rád bych cestoval stylově a hledám nějaký travel bag, který by podtrhl můj sex-appeal, zvýraznil můj look a nekazil mi outfit. No prostě něco stylového, co nebude sklouzávat k uniformitě a zároveň nic výstředního co by zbytečně upoutávalo nežádoucí pozornost gayů na lovu. Budu rád za všechny tipy. Našel jsem tohle, ale myslím, že to ještě není úplně ono: http://www.armani.com/cz/giorgioarmani/ ... 108ep.html .
Další variace na módní ikonu - Birkin bag od Hermés (vyhovuje rozměrově wizzair) - komplet v elegantním bílém outfitu včetně náramku a jak jinak než stylově na předloktí (jen škoda že se chlapec neholí, nebo alespoň neodbarví - tmavé chlupy kazí look bílému outfitu).
Vy jste asi úplně out, ne? Vždyť je úplně jasný, že křidélka jsou ohebná, je to dokonce vidět na tom obrázku. Já bych spíš měl strach o to, aby té osobě (pohlaví se netroufám s jistotou určit) při tom letu v tomto outfitu nenachladly vaječníky...
Padrino, jedenáctko, to už fakt nedávám Chvíli jsem to četla a bavila se, akorát už přestávám rozlišovat, jestli se bavíš i ty, nebo si gay, anebo blázen Birkinka je skutečně ikona.....ovšem v rukou chlapa, promiň, ale to ztrácí veškerý glanc....
P.S. Nechceš konečně sdělit kamarádům na serveru "cestuje levně", koIik ta tvoje ikona stojí? To bude totiž asi největší fór....... P.P.S. I ta Birkinka se ošoupe v rozích stejně jako další kabelky (a Kelly je nepraktická) .....osobní zkušenost
Mimochodem, já si myslím, že tady na CL je to 99% lidí úplně jedno, kolik "birkinka" stojí, maximálně si zaťukají na čelo, ale každý má svoje A myslím, že poslední větu ohledně osobní zkušenosti a ošoupání rohů (nikde jsem si nevšiml, že by se tady kdokoliv v této problematice dostal takhle daleko , sis klidně mohla odpustit, opět tady tím nikoho neoslníš, jen to trochu zavání, asi tušíš čím, mám Tě za inteligentní osobu